Trikove da izgubiš na težini bez stavio sebe na dijeti

Ja&S. – odgovor je da. Dobre navike može biti vrlo korisno u borbi protiv kg, uključujući par trikova da izgubiš na težini u naše svakodnevne. Ne zaboravi da je suprotno također se događa. Ako staviš u praksi neki stari trikovi da izgubiš na težini, možeš da izgubiš na težini lako bez dijete ili soja da šeme donijeti.

Trikove da izgubiš na težini bez stavio sebe na dijeti

Trikove da izgubiš na težini

Razrijeđen sokove. To je lako. Voce ima šećera, koji, iako su prirodno, oni još uvek imaju kalorije. Ako umjesto da popiješ čašu prirodnog soka, da si i na pola i stavili ste vodu, možeš uzeti svoju uzinu, oko 85 kalorija jedno stakleno. To je dobar trik, da smršam, zar ne misliš?
Umjesto da je pričala na telefon, koristi bezicni. Skoro uvijek pričamo o sjedi, čak dole. Sa bezicni, ili pinganillo, možemo da nastavimo da radimo stvari, dok mi pričamo. Čak i radio vas poziva da hoda sa jedne na drugu stranu do oltara. Možeš spaliti 68 kalorija u razgovarati to je zabavno. trikove da izgubiš na težini kao zdrava i praktično kao ovo, i bez napora će vam naći par.
Dok vidiš tvoja omiljena serija, molim te da budeš ispeglali, ili postaviti stol, vratar, itd (pere odjeću, 68 kalorija), postavila stol, 85 kalorija, vodu biljke, 102 kalorija).
Možeš žvakati žvake. U posljednjih nekoliko puta ga je otkrio da žvaće bez šećera žvake tokom dana ili tokom dana, dobio metabolizam izdiže iznad normalno za gotovo 20%.

Cena da se plati za stvari koje netko će ti dati
Cena da se plati za stvari koje netko će ti dati

To je među trikove da izgubiš na težini klasik. To je stari, ali djeluje. Uzmi naviku da stavim u kasicu prasicu 20 centi za svaku bomboni, kolačići, ili slatkiše da ti dam. Onda dati taj novac do jadnika koji je na ulici. Koštaće više nakon što si da prihvatim takvu vrstu poklona, jer je to prestane da bude poklon, ako plaćaš za to. Pomoći će ti da vidim iznosu od slatkiša koje si se bez plaćanja i u isto vreme, kada prestanete da prihvatiti ih, ostavite ih na miru regalártelos. Korisno je kad želiš da se sužava.
Pročitao oznake ili papire. Skoro su uvek pogrešni. Ako bombon ili druge ambrozija piše na etiketi da sadrži 200 kalorije i dođi u dva i dva, ili da te pozovem da pojedem još jednu, ne zavaravaj se, jedeš 400 kalorije. Marketing radi za one načine. Koristim ovih trikova da izgubiš na težini da bi pulta ove zamke. Zapamti to da izgubiš na težini ponekad je prosto biti na oprezu.
Prije nego što hoda ili radio sam neke vežbe, uzimajući šolju od zelenog čaja. Kofein sadržane u ovom infuziju, to će te osloboditi masne kiseline. Pored toga, zeleni čaj sadrži antioksidanata, i kofeina. Proizvodima zajedno, spaliti debela brže.

Sprečava proizvodi apoteka tip šejk ili trese
Sprečava proizvodi apoteka tip šejk ili trese

S njima je samo si se da spasiš kalorija, trenutno, jer će onda sve više i više gladnih i vjerovatno više jesti. Dodaj kalorija od šejk i šta si zareze zajedno.
Jedi koliko god je moguće, u kući. Ovo vijeće ne bi trebalo da gđice među trikove da gubitak težine… nećeš uspjeti!. Na ručak i večeru u restoranu sadrži elemenata koji se mi ne vidimo svojim prisustvom, ali oni su tamo i sirovina sumnjivog kvalitet: ulja spržen, brašno da podebljaj umaka, mrvice kruha, itd., Pored toga, da smo na kraju uvijek jedem dezert, i/ili kafu sa šećerom, popiti sok ili pivo. Sve doprinosi kalorija (možeš jesti između 300, 500 kalorija više od ako jeli smo kod kuće) i naš prehrana je izvan naše kontrole. Ako smo jedu tijekom pet dana u nedelji u barovima ili restorana, engordaremos i naše zdravlje će biti pogođena na duge staze.
Ne koristi maslac ili margarin. Koristi samo maslinovo ulje i ako je moguće, maslinovu. Zdravica sa maslinovim uljem i nekoliko zrna soli je izvrsno za doručak. To je zdravije, daje ti kvalitet hranjivih tvari i uzme gladi.
Ulazi u naviku koristeći flaxseed prah. Flaxseed je zadovoljavajuće i vrlo visoko u sadržaju vlakana i ima hranjive tvari d mnogo kvaliteta, pored toga, to pomaže eliminirati kalorije. Jesi trikove da izgubiš na težini veoma zdravo.
Koristi se oblači nizak u kalorije. Dobijaš odlične oblači sa kašikom-ocat, četvrt kašiku (kafa) maslinovo ulje i napojnicu od kašikom (kafa) senfa.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *